Pollepeltje kindermaaltijden

Bestelformulier

Uit eigen ervaring weet ik dat we allemaal het liefst onze (kleine) kinderen iedere dag een verse maaltijd willen voorzetten – maar ik weet ook dat ze niet altijd met ons mee willen eten en wij willen ook niet altijd een ‘kindermaaltijd’. Toch is het we leuk om ze zo snel mogelijk met het hele gezin mee te laten eten. Door de maaltijden iets ‘volwassener’ te maken in de loop van het eerste jaar heb ik ervaren dat ze sneller met het gezin gaan mee-eten.


De maaltijden worden direct na bereiding ingevroren in kleine 1 persoons porties en kunnen per portie worden besteld. De kindermaaltijden worden aan het seizoen aangepast maar zullen niet ieder week veranderen.

Kindermaaltijden kunnen iedere dag worden besteld. Ophalen kan maandag t/m vrijdag na 11:30 uur. Als je voor de hele week komt halen zorg er dan voor dat je de maaltijden weer tijdig thuis in de vriezer plaatst – ik kom ze 1 week later weer ophalen (of je neemt ze mee als je de volgende bestelling komt ophalen),

Een maaltijd kost € 4,75 per portie (200 – 250 gr).
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets breekt of verloren gaat, in dat geval zal ik de kosten hiervan aan je doorgeven zodat we het kunnen verrekenen.

Bestellen kun je makkelijk doen via het bestelformulier. Je kunt je bestelling iedere dag plaatsen (maandag t/m zondag) en de volgende dag ophalen na 11:30 uur (maandag t/m vrijdag) – geeft op het bestel formulier even aan wanneer je de maaltijden wilt ophalen.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een kindermaaltijd te bestellen bij de warme avondmaaltijd – ik kan ervoor zorgen dat de kindermaaltijd dan alvast ontdooid is – geef ook dit even aan tijdens de bestelling.