Pollepel maaltijden

Bestelformulier

Iedere week staat er van maandag tot en met donderdag een lekkere, verse maaltijd voor je klaar.

Via het weekmenu kun je kiezen op welke dagen je wilt mee-eten. Je kunt tot dezelfde ochtend 8 uur nog bestellen.
De maaltijden kun je warm ophalen tussen 17:00 en 19:00 – op de bestel-/reserveringspagina kun je zelf kiezen welk tijdstip je wilt komen. Mocht je het tijdstip nog niet precies weten dan kun je dat aangeven tijdens de bestelling en het later doorgeven (tot 1 uur van te voren), het kan dan wel zijn dat je eventjes moet wachten.
Mocht het niet mogelijk zijn om de maaltijd af te halen laat het dan weten zodat we samen kunnen zoeken naar een geschikte oplossing.
Allergieën en dieetwensen kun je bij de bestelling doorgeven zodat ik er rekening mee kan houden. De meest voorkomende allergieën worden op het weekmenu aangegeven. Mocht de maaltijd niet passen in je dieet dan heb ik meestal wel een oplossing.

Omdat ik liever duurzaam werk en dus niet met wegwerpplastic, worden de maaltijden aan je meegegeven in kratten (met isolatie) en in gezellige pannen en schalen. Eenmaal thuis aangekomen kan dit direct op tafel en ziet het er gezellig uit.
De kratten, pannen en schalen kom ik de volgende dag in de ochtend weer ophalen . Je hoeft hier niet voor thuis te blijven – we spreken van te voren af waar ik de spullen kan vinden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets breekt of verloren gaat, in dat geval zal ik de kosten hiervan aan je doorgeven zodat we het kunnen verrekenen.

Daarnaast kan ik de maaltijden in de middag ook komen leveren – de maaltijd kan dan in de avond worden opgewarmd in de oven of magnetron (ik lever instructies mee). Levering aan huis gebeurd meestal in de vroege middag en kost EUR1,50 in de Groote Wielen, EUR2,50 binnen Rosmalen, EUR4,00 tot een straal van 10 km en EUR6,00 tot een straal van 15 km

Voor zakelijke bestellingen graag een offerte aanvragen op info@vandepollepel.nl

Easy Weekend

Mocht je op de vrijdag of in het weekend toch niet zo’n zin of tijd hebben om te koken heb ik wisselende verse maaltijden – deze maaltijden zijn ingevroren en kunnen dus op ieder moment besteld en opgehaald worden.