Pollepel maaltijden

Bestelformulier

Iedere week staat er van maandag tot en met donderdag een lekkere, verse maaltijd voor je klaar.

Via het weekmenu kun je kiezen op welke dagen je wilt mee-eten. Je kunt tot de vrijdag ervoor 15:00 uur bestellen.
De maaltijden kun je warm ophalen om 18:00. Mocht dit niet lukken dan kun je het ook later ophalen en thuis nog even opwarmen. Vaak kun je ook een maaltijd een dag van te voren ophalen en de volgende dag opwarmen – dit wordt aangegeven op het weekmenu ()

Omdat ik liever duurzaam werk en dus niet met wegwerpplastic, worden de maaltijden aan je meegegeven in kratten (met isolatie) en in gezellige pannen en schalen. Eenmaal thuis aangekomen kan dit direct op tafel en ziet het er gezellig uit.
De kratten, pannen en schalen kom ik de volgende dag in de middag weer ophalen . Je hoeft hier niet voor thuis te blijven – we spreken van te voren af waar ik de spullen kan vinden. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets breekt of verloren gaat, in dat geval zal ik de kosten hiervan aan je doorgeven zodat we het kunnen verrekenen.

Voor zakelijke bestellingen graag een offerte aanvragen op info@vandepollepel.nl

Easy Weekend

Mocht je op de vrijdag of in het weekend toch niet zo’n zin of tijd hebben om te koken heb ik wisselende verse maaltijden – deze maaltijden zijn ingevroren en kunnen dus op ieder moment besteld en opgehaald worden.